Atelierele creative Klipa – primăvară 2018


Am avut o iarnă mai caldă ca niciodată, dar chiar și așa, gândurile noastre tot către primăvară s-au ațintit. Soare călduț, iarbă nebun de verde, flori naive, zile cu cer mai albastru și plimbări mai lungi.
Și cum să nu trecem, oare, pe lista de spring perks și atelierele de sâmbătă de la Klipa?

Vă mulțumim că ne-ați tot tras de mânecă și ne-ați întrebat de ateliere, apetitul vostru pentru creație ne încălzește inima. Și ne dă încredere să continuăm, sezon după sezon, să vă propunem proiecte frumoase pe care să le lucrăm împreună la workshop-uri.

Avem un program de ateliere de primăvară plin de flori și pasteluri delicioase, de servit cu hârtia colorată aproape și foarfecele bine ascuțite:

 • 17 februarie – Modern Calligraphy – Atelier de caligrafie modernă
  Să fie oare cel mai așteptat atelier? De ce să vii și tu: vei deprinde mișcările esențiale în caligrafia modernă și vei afla câteva tehnici speciale prin care arta scrisului frumos trece la next level.
 • 24 februarie – Atelier de mărțișorit
  E „sezătoarea” anuală Klipa unde creăm cele mai frumoase mărțișoare din hârtie și carton, prin tehnica scrapbooking. Noi îți propunem câteva modele, tu poți veni cu sporul sau imaginația (ori cu amândouă), cât să faci câte ceva unic pentru toți cei dragi.
 • 3 martie – Love Post – Felicitare pop-up în plic cu interior decorat
  Ne pregătim de 8 martie și vrem să ne surprindem mamele și prietenele cu o felicitare ce dezvăluie o floare tridimensională, ambalată într-un plic colorat cu… interior neașteptat. 🙂
  Hai să vezi cum se face!
 • 17 martie – My Happy Place – Decorațiune florală de perete
  Dacă și tu ai un loc preferat din casă, îi poți face cadou un ornament romantic de prins pe perete: vom decora o rozetă din carton cu flori din hârtie, fluturi și alte lucruri care te fac să zâmbești.
 • 31 martie – Blossom Me Pretty – Crenguța înflorită
  Ca să păstrăm primăvara aproape tot anul, vom lucra o decorațiune mobilă inspirată de copacii înfloriți. Hârtia colorată se va transforma în floricele mai mici sau mai mari care vor trezi la viață o crenguță uscată, culeasă de noi din pădure.
 • 14 aprilie – Echo Mandala – Cerc decorativ
  Mandalele conțin drumuri către pace, echilibru și armonie. Noi le vom așterne cu răbdare, lipind circular mici forme decupate din carton și ne vom bucura la final de o decorațiune cu totul deosebită.
 • Sperăm că ți-am stârnit cheful de lucru cu hârtia și că o să te (re)găsim la masa din atelier, cu voia bună la purtător.
  Te sfătuim să ții aproape de pagina noastră de Facebook și de blog, căci te vom anunța cu o săptămână înainte de fiecare atelier în parte și vom posta și tutoriale pe care n-am vrea să le pierzi.

  Înscrierile sunt deschise!

  Dar înainte de asta, câteva aspecte organizatorice importante:
  – loc de desfășurare: Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași;
  – taxă de participare: 30 lei*/persoană/1 atelier
  Suma include toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.
  – atelierele încep la ora 10:30 și durează până la ora 12:30. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;
  – număr de participanți: max. 10 persoane;
  – atelierele sunt destinate adulților și adolescenților de peste 12 ani;
  – înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30. Colegele noastre Petronela și Cosmina vă vor ține la curent cu statusul înscrierilor.
  – pentru a avea siguranța înscrierii, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, este necesar să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).
  Data limită pentru plată: joia de dinaintea atelierului la care v-ați înscris.
  Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.
  Vreau să vin. Cum mă înscriu?
  Te rugăm să ne scrii un e-mail cu atelierul/atelierele la care dorești să te participi, la contact@plicuricolorate.ro, să ne dai un telefon la 0758 628 285 sau să ne faci o vizită la Magazinul Klipa din Stradela Silvestru nr. 1, Iași.
  Te așteptăm cu drag!
  Echipa Klipa

  P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.

  Atelier creativ Klipa
  Nume participant: