Hygge Moments – Workshop de Crăciun

Scandinavii sunt experți la fericire, simplitate și confort și cred că nimic nu e mai hygge decât iarna. Luminițe, decorațiuni de Crăciun, șosete groase, lumânări parfumate și ciocolată caldă…

Duminică, 17 decembrie, aducem momentele hyggelig la cafeneaua Acaju din Iași, într-un workshop creativ special, la care vei învăța și vei aplica tehnici de scrapbooking și de caligrafie.
Ne strângem într-un cadru călduros și făurim decorațiuni și felicitări care îți spunem sigur că pot trezi spiritul Crăciunului în oricine. 🙂
Let’s hygge together!

Detalii despre desfășurare

Durată workshop: 4 h
Oră de începere: 12:30, la cafeneaua Acaju (vă sfătuim să ajungeți cu 10-15 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare).
Taxă de participare: 50 lei/ persoană
În acest tarif sunt incluse: trainingul, tips&tricks, toate materialele de lucru, plicurile colorate pentru felicitări. Nu există o limită pentru numărul de decorațiuni/felicitări pe care le creați și le luați acasă.
Vârsta participanților: peste 12 ani
Locurile sunt limitate.

Înscrierile se pot face direct la magazinul Klipa (Stradela Silvestru nr. 1), prin telefon la 0758 628 285 sau email – contact@plicuricolorate.ro.

După confirmarea înscrierii, puteți face plata fie la magazinul Klipa, fie la cafeneaua Acaju sau online, prin formularul de plată de mai jos.

Atelier creativ Klipa
Nume participant: