Atelierele creative Klipa – toamna 2017


Încă nu ne este foarte clar dacă vara ne-a părăsit de tot, dar noi am luat toamna în serios și am făcut ceea ce ne place cel mai mult și mai mult în această perioadă.
Ne-am așezat la masa de lucru și am stabilit programul pentru atelierele creative Klipa de toamnă!

A început școala? Pentru noi, abia acum începe joaca. 🙂
Așa că ne-am gândit să turăm la maximum foarfecele și perforatoarele și să vă scriem cât mai degrabă, să fim siguri că aveți loc în agendă și ne revedem curând.
Vă tentăm cu flori pufoase, frunze arămii, tehnici noi și produse proaspete, pe care vrem să le punem la treabă. Hârtia ne așteaptă cuminte pe raft, iar Andra, trainerul nostru, pregătește deja arsenalul de trucuri.

Cele 6 ateliere au o tematică variată și sunt concepute în așa fel încât fiecare dintre voi să găsească ceva pe gustul său și să poată experimenta cu plăcere, oricare ar fi nivelul de experiență în lucrul cu hârtia.

Program:
– 7 octombrie – October Flower – Floare supradimensionată
Din hârtie de mătase în nuanțe calde vom înfăptui o floare de toamnă cu petale bogate și fine.
Pentru un efect cât mai realist, vom realiza straturi de lungimi diferite, pliate prin tehnica specifică Pom-Poms.

– 21 octombrie – Paper, Sugar & Spice – Felicitări 3D cu sigilii de ceară
Ați mai făcut până acum felicitări cu inserții pop-up? Învățăm împreună și la final, experimentăm și modul de lucru cu ceara tradițională pentru sigilii – un produs nou în magazinul nostru, de care suntem foarte entuziasmați.

– 28 octombrie – Tree of Life – Decorațiune mobilă
Spune o poveste despre tine cu ajutorul hârtiei! Ne vom folosi de sabloane printate și perforatoare pentru a obține diverse elemente decorative pe care le vom agăța apoi pe o crenguță culeasă din pădure.

– 11 noiembrie – Up in the Air – Panou decorativ scrapbooking
Decupăm, perforăm, lipim, desenăm în așa fel ca la final să fim gata de o călătorie cu balonul.
Vom confecționa un panou decorativ colorat pentru ușă sau perete, care îți va înviora casa.

– 18 noiembrie – Modern Calligraphy
Arta scrisului frumos cere exercițiu și oferă multă satisfacție. Facem primii pași în caligrafia modernă cu dual brush-urile japoneze Tombow. La final, pleci acasă cu instrumentul de lucru pentru a continua să exersezi în voie.

– 25 noiembrie – Outside the box – Cutia cu surprize
La ultimul atelier de toamnă vei afla secretele realizarii unei „explosion box”, o cutie cu totul altfel, care ascunde buzunare, decupaje și decorațiuni și care poate fi oferită ca atare sau poate fi folosită pentru ambalarea neconvențională a unui dar.

Așadar, avem planuri împreună cel puțin două luni de acum înainte! Rămâi aproape de pagina noastră de Facebook, unde vom anunța cu o săptămână înainte fiecare atelier și de blog, unde îți vom oferi, ca și până acum, resurse și tutoriale.

Înscrierile sunt deschise!

Câteva aspecte organizatorice importante:
– loc de desfășurare: Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași;
– taxă de participare: 25 lei*/persoană/1 atelier
Suma include toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.
*Cu excepția atelierului Modern Callipgraphy, care costă 30 de lei și include 1 dual brush Tombow.
– atelierele încep la ora 10:30 și durează până la ora 12:30. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;
– număr de participanți: max. 10 persoane;
– atelierele sunt destinate adulților și adolescenților de peste 12 ani;
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30. Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.
– pentru a avea siguranța înscrierii, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, este necesar să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).

Data limită pentru plată: joia de dinaintea atelierului la care v-ați înscris.
Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

Vreau să vin. Cum mă înscriu?
Te rugăm să ne scrii un e-mail cu atelierul/atelierele la care dorești să participi, la contact@plicuricolorate.ro, să ne dai un telefon la 0758 628 285 sau să ne faci o vizită la Magazinul Klipa din Stradela Silvestru nr. 1, Iași.
Te așteptăm cu drag!

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.

**Dacă dorești să achiți online atelierul Modern Calligraphy (30 lei), vei plăti 25 de lei acum (card sau paypal) și 5 lei în ziua atelierului.


Numar participanti
Nume Participant