ATELIERELE CREATIVE KLIPA – PRIMĂVARA 2017

Da, da, la fel ca și voi, am fost nerăbdători să anunțăm noua serie de ateliere creative Klipa.
Vă mulțumim că ați avut răbdare! Promitem să merite și ne angajăm să alungăm mai repede iarna aceasta lungă și grea, măcar în lumea noastră colorată.

Primăvara ne inspiră să îndrăznim, să redescoperim pastelurile și decorațiunile inspirate din natură, să ne gândim la vacanță, la pomi zăpăciți de flori. E un timp în care ideile, ca și mugurii, se dezmorțesc și înfloresc. Avem o mulțime de ocazii să dăruim – timp, zâmbete, flori, cadouri lucrate manual.

Cu așa diversitate de energii bune la orizont, am alcătuit un program de ateliere care aduce câte ceva pentru fiecare – pentru cei experimentați și pentru cei care fac primii pași în paper crafts, pentru romantici, visători, generoși, pentru cei practici și pentru cei cu poftă de viață.
Pentru cei creativi – pozitivi, pe care ne bucurăm nespus să îi (re)găsim la masa noastră de lucru.


Iată agenda atelierelor de primăvară:

– 11 februrarie – Practic, în inima ta!

Sărbătorim luna iubirii cu un proiect și estetic, și practic. Vom confecționa o decorațiune de agățat, sub formă de inimă, în culori pastel și patternuri romantice, pe care poți să o păstrezi timp îndelungat pe perete, ca suport pentru make-up sau articole de birou.

– 25 februarie – Atelier de mărțișorit
O „șezătoare” modernă de mărțișoare și felicitări de primăvară în stil scrapbooking, în care învățăm și experimentăm tehnici variate de îmbinare a materialelor din hârtie.

– 4 martie – Buchețel de primăvară
Nu ar fi drăguț ca de 8 martie să dăruiești femeilor dragi din viața ta un altfel de buchet de flori?
La acest atelier vei vedea cum poți combina un pom-pom, o floricică și o crenguță într-un con colorat, pentru a obține un cadou deosebit.

– 18 martie – Scrapbooking memories
Reedităm atelierul din toamna trecută, datorită numeroaselor solicitări primite de la voi. 🙂
Vom confecționa un album foto personalizat – de la coperte și până la elementele decorative din interior – gata să păstreze cele mai frumoase amintiri.

– 25 martie – Atelier Deco Paște
Înveselim masa de Paște cu decorațiuni jucăușe montate pe băț. Vom născoci diverse animăluțe colorate din hârtie care pot fi strecurate printre bunătățile de sărbotoare ori fixate în castronelele cu iarbă proaspătă.

– 29 aprilie – Drag de maci
Îți imaginezi deja câmpurile de maci care cuceresc pajiștile verzi de mai? 🙂
Din hârtie de mătase vom decupa petale diafane în tonuri felurite de roșu și le vom preface în maci gingași, pe care îi poți așeza într-o vază.

– 13 mai – Vibrații florale
Din petale mari de carton colorat punem la cale flori de vară exuberante, voluminoase, îmbinate printr-o tehnică nouă, pe care suntem bucuroși să o împărtășim cu tine. Vei putea fixa aceste flori pe perete sau le vei putea combina într-un set de decorațiuni pentru candybar.

– 20 mai – The Party Starter
Te pregătim pentru petrecere! Îți arătăm cum poți confecționa elemente de decor festiv: un coif din hârtie, un ciucuraș pentru ghirlande Tassel și un ornament pentru tort. Odată ce vei deprinde trucurile, vei ști mereu cum să animi orice party scene.

Mai sus este un mic preview pentru ce ți-am pregătit în această primăvară.
Te sfătuim să rămâi aproape de pagina de Facebook Klipa – unde vom prezenta cu o săptămână înainte fiecare atelier și de blogul nostru, unde îți pregătim resurse creative și tutoriale practice.

Câteva aspecte organizatorice importante:
– loc de desfășurare: Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași;
– taxă de participare: 25 lei/persoană/1 atelier. Suma include toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.
– atelierele încep la ora 10:30 și durează până la ora 12:30. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;
– număr de participanți: max. 10 persoane;
– atelierele sunt destinate adulților și adolescenților de peste 12 ani.
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30.
Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.
– pentru a avea siguranța înscrierii, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, este necesar să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).

Data limită pentru plată: joia de dinaintea atelierului la care v-ați înscris.
Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

Vreau să vin. Cum mă înscriu?
Te rugăm să ne scrii un e-mail cu atelierul/atelierele la care dorești să te participi, la contact@plicuricolorate.ro, să ne dai un telefon la 0758 628 285 sau să ne faci o vizită la Magazinul Klipa din Stradela Silvestru nr. 1, Iași.
Te așteptăm cu drag!
Klipa

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.


Numar participanti
Nume Participant