Wanted: Consultant vânzări creativ – pozitiv

Viața printre hârtie decorativă, plicuri colorate, ștampile și perforatoare e minunată, dar și provocatoare. Avem noi și noi proiecte, idei îndrăznețe și încercăm să fim tot mai pricepuți în interacțiunea cu clienții noștri. De aceea, suntem în plin proces de atragere de forțe proaspete și vibe entuziast pentru a putea să bifăm toaaate obiectivele propuse în 2017!

Căutăm un consultant vânzări cu atitudine pozitivă, intuiție și drag de culori care să se alăture echipei noastre din Iași. Ești tu oare personajul din poveste?
Să vedem:

Ce așteptări avem de la tine?
Să fii amabil, cald, curios și dornic să descoperi lucruri noi. Să îți placă să lucrezi cu oamenii și să fii capabil să găsești soluții. Să acorzi atenție detaliilor, să fii organizat și responsabil.
Să mai fii comunicativ, receptiv și orientat spre a deprinde procesele din magazinul nostru.
Răbdarea și simțul umorului sunt și ele binevenite. 🙂

Am nevoie de experiență?
Nu în mod necesar. Întrucât este un job entry-level, suntem deschiși să lucrăm cu proaspăt absolvenți sau cu persoane aflate la început de drum în carieră, care își doresc să învețe și să se dezvolte.

Ce presupune jobul?
Ne vei ajuta la vânzarea în magazinul concept din Iași și totodată la realizarea coletelor pentru comenzile primite în magazinul online.

Iată care vor fi principalele tale responsabilități:
– vei întâmpina clienții în magazin, le vei prezenta produsele în funcție de nevoile specifice și vei realiza vânzarea;
– vei prelua și vei urmări comenzile online și vei menține relația cu clienții prin telefon sau e-mail;
– vei pregăti coletele pentru livrare;
– vei emite bonuri fiscale și facturi aferente comenzilor (fii fără grijă dacă nu ai mai făcut asta îninte, îți arătăm noi!);
– vei colabora cu firmele de curierat contractate, vei genera AWB-urile și rapoartele de livrare;
– te vei implica în buna desfășurare logistică a atelierelor creative din magazin;
– vei participa la sesiuni interactive de brainstorming și analize de vânzări;
– vei lucra sub îndrumarea coordonatorului de magazin și a managerului.

Programul de lucru este full time: de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 și sâmbătă de la 10:00 la 13:00. Activitatea o vei desfășura exclusiv la magazinul nostrum din Iași – stradela Silvestru nr. 1.

Cum sunt colegii?
…Veseli, creativi, prietenoși și empatici. 🙂 Suntem dedicați cu adevărat în ceea ce facem la Klipa (fie că vorbim de pom-poms pufoase, ilustrație, comenzi, ședințe foto ori texte) și ne cultivăm cu entuziasm hobby-urile.

O să îți placă de noi, serios. Poți să afli mai multe despre echipa Klipa aici.

Despre Klipa
Conceptul Klipa vine din pasiunea pentru micile detalii care ne inspiră în viata de zi cu zi. Iubim obiectele de papetărie pline de culoare, cadourile și decorațiunile pentru nunți și petreceri. Produsele și creațiile realizate și selectate pentru magazin sunt destinate momentelor frumoase din viața noastră.
Vei descoperi în magazinul Klipa plicuri colorate, hârtie de mătase, hârtii și cartoane speciale, panglici, autocolante, stickere de forme și culori diferite, ștampile și tușiere colorate, accesorii party și pentru cadouri, perforatoare și alte materiale și unelte destinate aplicațiilor craft.

Pe blogul Klipa împărtășim clienților noștri și iubitorilor de paper crafts noutăți, sugestii de lucru, tutoriale, interviuri și surse de inspirație creativă.

Cum aplici?
Dacă te regăsești în rândurile de mai sus și îți dorești să fim colegi, noi deja așteptăm cu nerăbdare un semn de la tine!
Trimite-ne CV-ul tău la klipa@plicuricolorate.ro, alături de răspunsul la întrebarea: „Ce reprezintă pentru tine un magazin concept?” (Este ok dacă nu știi și te informezi, însă suntem curioși să ne scrii impresia ta).

Dacă vrei să ne cunoști mai întâi, poți să ne faci și o vizită înainte de a depune CV-ul. 🙂
Pentru orice întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție pe e-mail (klipa@plicuricolorate.ro).