Atelier Klipa 12 noiembrie: Storytelling Balloon

Hai într-o călătorie cu balonul, să zbori deasupra căsuțelor de turtă dulce, printre norii pufoși de vată de zahăr! Vezi copacii în formă de acadea? Dar pajiștile ca niște biscuiți dungați, cu scorțișoară?

La primul atelier din noiembrie te invităm într-un exercițiu de regăsire a copilăriei. 🙂
Ce vom lucra la Storytelling Baloon? Un simpatic balon cu aer cald ce călătorește prin lume și adună povești în nacelă, gata să fie oferite tuturor curajoșilor care urcă la bord.

cm2_9519

Vom construi într-o primă etapă corpul balonului („anvelopa”) din carton colorat. Vom îmbina cele 6 fețe cu precizie și vom obține un efect tridimensional.
Așa cum v-am obișnuit, vă lăsăm mână liberă în alegerea culorilor – puteți de exemplu să mergeți pe aceeași culoare pentru toate fețele sau să urmați o schemă de 2, 3, 6 culori.

Apoi vom meșteri nacela balonului – o cutiuță colorată cu margini dantelate. Vom pregăti sistemele de ancorare și într-o clipă, aparatul nostru de zbor și visat va fi gata.

Ambele părți componente ale balonului vor fi decupate după șablon pregătit special pentru atelier, asta pentru ca partea de bază a balonului să dureze puțin și să avem mai mult timp la dispoziție pentru a decorare.

Decorarea o vom realiza cu o suită diversă de materiale: cartoane pattern, perforatoare diverse, ștampile și tușiere, rollere cu gel și markere pentru desen. Fiecare participant va crea o atmosferă aparte pentru balonul său, prin filtrul propriei creativități și fantezii.

Vom obține la final o decorațiune mobilă ștrengară, ce aduce veselie și bună dispoziție acolo unde este pusă. Credem că se potrivește frumos în camera copilului, în bucătăria unui „meșter” în prăjituri sau pe terasă, în colțul de lectură ori grădinărit.

Balonul cu aer cald este unul din simbolurile dragi ale magazinului Klipa. E, spunem noi, o metaforă despre creativitate, libertate și ne îmbie să experimentăm și să ne jucăm de câte ori avem ocazia.

Sperăm să te inspire și pe tine și să accepți invitația noastră!
Dacă vrei să îți rezervi un loc pentru atelierul din 12 noiembrie, te rugăm să ne scrii un e-mail la contact@plicuricolorate.ro, să suni la numărul de telefon 0758 628 285 sau să dai de știre direct în magazin.

Ce trebuie să mai știi înainte să te înscrii:

– atelierul se va desfășura la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași.

– taxă de participare: 25 lei/persoană/atelier. Sunt incluse toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.

– atelierul începe la ora 10:30 și durează 2 ore. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;

– număr de participanți: max. 10 persoane;

– atelierul Storytelling Baloon este destinat adulților și adolescenților de peste 12 ani.
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30.
Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.

– pentru a avea siguranța participării, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).
Data limită pentru plată: joi, 10 noiembrie.

Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

La finalul săptămânii următoare vă așteptăm pe blog cu tutorialul Storytelling Baloon!

Cu acest proiect am ajuns la jumătatea sezonului de toamnă al atelierelor, care continuă până la finalul lunii. Poți să afli informații despre celelalte două ateliere rămase aici.

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.


Numar participanti
Nume Participant