Atelier Klipa 29 octombrie: Flying Paper Feathers. Indie Mood

Știi diminiețile acelea prelungite cu somn peste cinci alarme și miros de cafea? Weekend-urile în care lumina cade leneșă în cameră, iar gândurile zburdă liniștite departe?

These are perfect times for dreamers.

Inspirați de semnificația Dreamcatcher-ului și de delicatețea penelor – ca simbol al libertății de a visa, am ajuns la ideea celui de-al treilea aterlier Klipa din această toamnă.

Flying Paper Featers. Indie Mood este o decorațiune mobilă plină de grație, ce prinde viață la fiecare adiere și oferă privitorului o stare de calm și serenitate.
Vei observa cu siguranță că liniile simple, decupate manual, se îmbină armonios cu detaliile geometrice, minimaliste.

Sămbăta aceasta, pe 29 octombrie, îți dăm întâlnire la un ceai și la 2 ore de tihnă în care să transformăm hârtia într-o stare de spirit. 🙂

imagine-pene-2

Vom avea ca punct de plecare un cerc din carton tare, predecupat și perforat special pentru acest proiect. Pe acestă bază vom agăța în spirală, cu ajutorul sforii împletite Fancy Twine, penele din hârtie atent finisate.

Penele le vom decupa de pe coli de carton colorat, după un șablon imprimat – pentru a-ți fi mai ușor să obții forma de bază.
Vei avea libertate deplină în alegerea culorilor cartonului – poți să alegi nuanțe neutre, culori aprinse, pastel sau să combini tonuri complementare.

La decorararea penelor ne vom folosi de hârtie de mătase aurie sau argintie (pe care o vei lipi pe carton) sau de markere cu aceeași cromatică. Încurajăm și desenul cu creioane colorate direct pe formă! De asemenea, alegerea tipului de fir Fancy Twine îți va aparține – avem în magazin 5 tipuri diferite.
Prin urmare, vor exista destule obțiuni de individualizare a proiectului, în funcție de preferințe și fantezie.

Unde poți amplasa Indie Mood?

Cel mai nimerit loc în care să atârni decorațiunea cu pene din hârtie este, firește, deasupra patului, cum probabil ai intuit chiar de la începutul articolului.
Va da o notă de intimitate camerei și te vei bucura de mișcarea lină a penelor când vei visa cu ochii deschiși. 🙂

Te-am convins să participi? Atunci te invităm să îți rezervi un loc la atelier – am început deja să primim mesaje!
Poți să te înscrii la atelierul Flying Paper Feathers. Indie Mood prin e-mail la contact@plicuricolorate.ro, la telefon – 0758 628 285, ori direct în magazin.

Ce trebuie să mai știi înainte să te înscrii:

– atelierul se va desfășura la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași.

– taxă de participare: 25 lei/persoană/atelier. Sunt incluse toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.

– atelierul începe la ora 10:30 și durează 2 ore. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;

– număr de participanți: max. 10 persoane;

– atelierul Flying Paper Feathers. Indie Mood este destinat adulților și adolescenților de peste 12 ani.
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30.
Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.

– pentru a avea siguranța participării, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).
Data limită pentru plată: joi, 26 octombrie.

Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

Dacă din diverse motive nu reușești să ni te alături, ține aproape de blog, căci vom posta după atelier și tutorialul pentru Flying Paper Feathers. Indie Mood.

Mai avem în pregătire încă trei ateliere, până la finalul lunii noiembrie! Poți citi aici despre programul atelierelor Klipa din această toamnă.

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.


Numar participanti
Nume Participant