Atelier Klipa 22 octombrie: Pom-Pom Flower

cm2_8749

Chiar dacă ultima perioadă a fost mai degrabă despre picături de ploaie și timp petrecut printre perne, pături și cărți, nu am uitat ce frumoase sunt culorile toamnei. Galben prăfuit, portocaliu rumen, roșu copt…
Un răsfăț cromatic de care sperăm să ne bucurăm mai des, fără paravanul umbrelei. 🙂

Dar până atunci… punem la cale un atelier inspirat de nuanțele tomnatice și boemia hârtiei de mătase.

Pe 22 octombrie te invităm la atelierul creativ Pom-Pom Flower, să meșterim o floare supradimensionată realizată prin tehnica pom-pom-ului… with a twist.

cm2_8815

De ce Pom-Pom?

Pom-poms-urile stau la loc de cinste pe lista proiectelor noastre preferate. Sunt vesele, elegante, pufoase și într-atât de versatile, încât au devenit o decorațiune aproape clasică.
Primim des comenzi minunate de pom-poms, iar entuziasmul și interesul pentru aceste grozăvii delicate nu pot decât să ne bucure.

De aceea, ne dorim cu orice ocazie să împărtășim tehnica de lucru – atât de ușor de deprins și perfecționat – cu cât mai mulți iubitori ai hârtiei și să stimulăm crearea lor acasă.

Ca să trecem la următorul nivel, vă vom arăta cum puteți să transformați „rețeta” pentru a obține flori ce amintesc de inflorescența bogată a daliilor și crizantemelor.
cm2_8815

„Florile Pom-Pom se remarcă prin delicatețe – atât ca formă, cât și ca textură. Pot fi fixate individual pe peretele camerei sau grupate în panouri florale de diferite dimensiuni, la petreceri private sau nunți. Nu prea poți da greș cu florile supradimensionate!” – punctează Andra, trainerul creativ Klipa.

La atelier vom crea un pom-pom în degrade beige – vanilie & cafea cu lapte și o floare pom-pom cu petale vișinii și miez nisipiu, într-un contrast delicios.
cm2_8781

Până la atelier, ai vreme să stabilești unde vei agăța pom-pom-ul și ce perete vei înviora cu floarea de toamnă.

Noi ți-am pregătit deja un kit de lucru cu hârtie de mătase și panglici potrivite. E nevoie doar să aduci cu tine buna dispoziție și puțină răbdare. Îndemânarea o căpătăm împreună!

Îți promitem că la final vei vrea doar să treci la a doua floare și la a treia și la a patra și… ai prins ideea 🙂 Așadar, te invităm sâmbătă să te deconectezi și să creezi alături de noi la atelier.

Înscrierile au început deja – te sfătuim să îți rezervi cât mai curând un loc. 🙂
Poți rezerva un loc la atelierul Pom-Pom Flower prin e-mail la contact@plicuricolorate.ro, telefon – 0758 628 285, ori direct în magazin.

Ce trebuie să mai știi înainte să te înscrii:

– atelierul se va desfășura la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași.

– taxă de participare: 25 lei/persoană/atelier. Sunt incluse toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.

– atelierul începe la ora 10:30 și durează 2 ore. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;

– număr de participanți: max. 10 persoane;

– atelierul Pom-Pom Flower este destinat adulților și adolescenților de peste 12 ani.
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30.
Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.

– pentru a avea siguranța participării, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).
Data limită pentru plată: joi, 20 octombrie.

Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

Vizitează-ne la finalul săptămânii pentru a vedea tutorialul Pom-Pom Flower!
Despre celelalte ateliere Klipa pe care le pregătim în această toamnă poți citi aici.

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.


Numar participanti
Nume Participant