Atelier Klipa 15 octombrie: Blooming Letter

Iată că a sosit și vremea să vă prezentăm primul atelier Klipa din această toamnă!

Blooming Letter este un proiect creativ ce îmbină două teme majore care ne inspiră zi de zi: plicurile colorate și florile din hârtie.
Sâmbăta viitoare vom preface cuvintele și gândurile în floricele dantelate, care răsar (când mai timid, când mai îndrăzneț) din… plic, într-o poveste vizuală cu final neașteptat. 🙂

Ne propunem nu doar să vă antrenăm abilitățile de lucru cu hârtia, ci și să stimulăm imaginația printr-un exercițiu de asociere liberă.

Vedere de ansamblu
cm2_8219

Dantelărie
cm2_7763-2

În crearea atelierului ne-au inspirat fotografiile artistei Annei Remarchuck, care așează cu grație flori naturale în plicuri vintage. Am transformat ideea și i-am oferit o nouă personalitate, paper all the way.
Noi vom transpune formele botanice în culori și pattern-uri ireale, conturând o metaforă despre comori ascunse și noi semnificații.

„Grădina secretă” pe care o vom crea pe 15 octombrie la atelier va cuprinde tulpini și frunzulițe diafane, libelule, fluturi curioși, flori care-și ivesc petalele geometrice.
În realizarea lor, vom îmbina decupajul liber cu formele perforate și le vom lipi cu grijă în plicuri, pentru a obține un efect tridimensional.

Rezultatul e o decorațiune plină de detalii, linii fine și elegante ce poate fi fixată pe o coală de carton deschis la culoare și amplasată pe pereții camerei de zi sau ai biroului, să vă încarce cu liniște creativă și emoții pozitive.
De asemenea, grădina din plic poate fi prinsă ca element-surpriză într-o ramă sau într-un jurnal scrapbooking.

Pasteluri cozy
cm2_8211

Fotografiile de mai sus sunt menite să pornească „uzina” inspirației și servesc ca exemplu ilustrativ pentru ce va urma să realizăm împreună sâmbătă.
Andra vă va împărtăși tehnica de lucru și vă va ghida pentru a crea proiecte unice, care să vă reprezinte.

Noi nu ne-am sfiit, de exemplu, să îmbinăm rozul deschis cu puțin baby blue și o tușă contrastantă de negru, ce amintește parcă de negativele filmelor fotografice, nu?

Soft&Black
cm2_8218

Vei avea la dispoziție o varietate de materiale din care să îți stabilești baza de lucru: hârtie reciclată, cartoane colorate și pattern, plicuri colorate, forme predecupate și toate ustensilele trebuincioase pentru a petrece 2 ore cât mai creative și productive.

Te invităm cu drag să te înscrii, locurile au început deja să se rezerve! 🙂
Ne poți comunica dorința de a participa prin e-mail la contact@plicuricolorate.ro, la telefon – 0758 628 285, ori vizitându-ne în magazin.

cm2_7765-2

Ce trebuie să mai știi înainte să te înscrii:

– atelierul se va desfășura la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr. 1, Iași.

– taxă de participare: 25 lei/persoană/atelier. Sunt incluse toate materialele utilizate la atelier. La final vă puteți lua creațiile acasă, fără alte taxe suplimentare.

– atelierul începe la ora 10:30 și durează 2 ore. Vă sfătuim să ajungeți cu 10 minute mai devreme, pentru a avea timp de acomodare, ceai și cafea;

– număr de participanți: max. 10 persoane;

– atelierul Blooming Letter este destinat adulților și adolescenților de peste 12 ani.
– înscrierea la atelier este de tip „primul venit, primul servit”. În măsura în care există suficiente cereri, putem deschide un al doilea atelier, de la 13:30.
Colega noastră Petronela vă va ține la curent cu statusul înscrierilor.

– pentru a avea siguranța participării, este necesar să achitați în avans taxa de participare fie în magazin, fie online – PayPal sau Card (înainte de a achita online, vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea de locuri la atelier).
Data limită pentru plată: joi, 13 octombrie.

Vă rugăm să aveți în vedere că dacă nu reușiți să ajungeți la atelier, nu veți putea primi contravaloarea taxei de participare.

Săptămâna viitoare vom posta și tutorialul Blooming Letter, pentru cei care ne urmăresc din alte orașe sau cei care nu au reușit să prindă un loc la atelier!

P.S. Dacă te-ai hotărât să plătești online (după confirmarea telefonică prealabilă a locului), completează formularul de mai jos.


Numar participanti
Nume Participant