Klipa-ready-to-make: Ghirlande din stegulețe

Veselie. Ce-ți vine prima oară în minte când te gândești la acest cuvânt?
Lista noastră e lungă, însă undeva destul de sus stă notată ideea de aniversare-surpriză din filmele americane cu happy-end.
Știți voi, confetti, coifuri, chicoteli șoptite și ghirlande din hârtie atârnate neglijent-studiat de tavanele înalte, de crengile copacilor sau traversând discret camera și preschimând-o în party scene.

Despre asta vorbim.

aip_7900
aip_7892

Da, despre aceste emblematice ghirlande din stegulețe. Diafane, colorate, jucăușe.
Ne plac tare mult, în orice combinație și le păstrăm un loc privilegiat în magazin, în orice anotimp.

Sunt extrem de versatile – le poți folosi nu numai pentru aniversări, ci și la candy bar-uri, petreceri private indoor, nunți sau chiar ca decorațiuni permanente în cofetării, magazine ori locuri de joacă pentru copii.
Pentru că ne bucurăm încă de o vreme caldă, generoasă cu razele de soare, poți să mai folosești ghirlandele din stegulețe și pentru a pregăti grădina pentru seri nostalgice de toamnă în care stai la povești și prăjiturele.

Pe lângă întrebuințările diverse și firescul cu care se încadrează în aproape orice poveste, aceste ghirlande au și avantajul de a fi foarte ușor de realizat!
Ca să decorezi în doi timpi și trei mișcări, ți-am pregătit seturi practice cu câte 10 stegulețe predecupate, gata să fie înșirate pe panglică.
Stegulețele sunt din carton de diverse granulații, texturi și pattern-uri.

Și avem un „meniu” tentant de combinații pe care poți să le faci. Ta-da!

aip_7917

Ți le prezentăm în ordinea bulinelor de pe carton:

Love bites
love-bites

Căpșuni-în-grădină
tot-ceva-cu-capsuni-in-gradina

Strawberry cheesecake
strawberry-cheesecake

Pastel watermelon
pastel-watermellon

Windmills
windmills

Și a interacțiunilor geometrice:

Pijama party
pijama-party

Bubblegum
bublegum

Blueberry pie
blueberry-pie

A vibrațiilor florale:

Vintage roses countryside
vintage-roses-countryside

Secret garden
secret-garden

Și a pastelurilor serene:

Amaretto pudding
amaretto-pudding

Caleidoscope
caleidoscope

Sunny beach day
sunny-beach-day

Sunshine
sunshine

Olive jeans
olive-jeans

Sperăm ca fotografiile de mai sus să te inspire și să te ajute să te orientezi. Cu toate acestea, te încurajăm să îți lași imaginația să vibreze și să asociezi stegulețele așa cum simți, pentru un rezultat care să exprime cât mai bine tematica proiectului tău DIY.

Poți face ghirlande cu aceeași culoare, poți alterna culori complementare sau înșirui la un loc toate stegulețele cu zig-zaguri, de exemplu.
Dacă vrei să le personalizezi și mai mult, poți să adaugi mici detalii: roiuri de fluturi care abia au poposit, baloane cu aer cald sau norișori. Pentru asta, îți propunem formele predecupate de diverse culori, mărimi și pattern-uri, ce pot fi atașate de stegulețe cu burete dublu adeziv.

Poți asocia fără grijă șiragurile de stegulețe și cu alte grozăvii din hârtie: pom-poms pufoase, rozete retro ori șiraguri cu ciucurași. Le găsești pe toate în magazin, la secțiunea de Accesorii Party. Ai de ales între o mulțime de culori. ☺

Joacă-te cât mai mult cu decorul pe care ți-l imaginezi deja în nenumărate feluri: decupează, lipește, combină!
Noi te susținem cu o gamă foarte variată de hârtie și carton, perforatoare și ustensile cu care poți să experimentezi confecționarea unor ghirlande extrem de ghidușe și creative.

Zile senine și spor!

Cu drag,
Klipa