Arsenalul de toamnă al creativului

Toamna se coc fructele, se colorează frunzele, se scurtează zilele și se șterge praful de pe activitățile lăsate la lenevit peste vară.
Primele zile ale lui septembrie ni se par întotdeauna un motiv excelent să redescoperim ce ne bucură și ne reprezintă și să facem loc lucrurilor bune în viața noastră.

Noi am făcut întocmai: am redecorat magazinul, am redeschis cu gânduri și planuri proaspete după vacanță și am adus noi „bunătăți” care să prindă forma imaginației tale, să te ajute să te organizezi și să ții aproape de ce mai important pentru tine.

Te invităm să arunci un ochi vigilent peste arsenalul de toamnă al creativului, fie el de-al literelor sau de-al culorilor și gândurilor libere.

Notebooks & sketchbooks
Ne-am îndrăgostit pe loc de aceste caiete de notițe cu pattern etnic! Au 120 de pagini – loc berechet să-ți notezi task-urile zilnice, rețete, versuri, detalii esențiale, povești urbane.
Sunt în format pătrat, 200 x 200, încap bine în geantă și sunt ușoare.
aip_7736

Același format de notebook îl găsești și într-o variantă cu ilustrații vesele, de inspirație florală.
aip_7720

… și să nu le uităm pe cele hardcover, cu pattern floral vintage și 80 de file care abia așteaptă să prindă viață.
aip_7729

Dacă obișnuiești să-ți iei notițe din mers sau îți place să desenezi în timpul ședințelor (deși nu încurajăm acest obicei ☺), în autobuz și în general, pe unde te prinde inspirația din urmă, îți facem cunoștință cu aceste notebook-uri A6 de 40 de file, în pachet twin – unul cu foaie velină, altul cu foaie de matematică. E un pretext bun să dăruiești unul dintr ele!
aip_7652

Și dacă aveai nevoie de un impuls pentru a-ți ține schițele în ordine și a le răsfoi mai ușor când vrei să vezi progresele… îți prezentăm aceste albume pentru desen (sketchbookuri), cu arc și copertă kraft tare și 50 de file A5 cu gramaj de 100 g.
aip_7633

… Pe care le găsești și în alte variante de culori, în același format.

aip_7624

aip_7606

Dacă ți-au plăcut propunerile de notebook-uri în format pătrat și copertă ilustrată expresiv – pe care le-ai văzut mai sus – sigur le vei aprecia și pe cele în format 120 x 120, cu 80 de file veline de 70 g, care parcă te îmbie să-ți dai întâlnire cu creativitatea zi de zi.

aip_7635

Știi că ideile zboară dacă nu le prinzi când apar, nu? Ca să nu mai ai scuza că ai schimbat geanta, că ai uitat agenda acasă ori să sustragi șervețele pentru a desena sau nota ceva, s-au inventat aceste minunate carnețele A6 cu arc, copertă tare, rezistentă și coperți visătoare.
Et voilà, să ne spui dacă te poți decide asupra modelului. ☺ Nouă ni s-a părut o alegere foarte dificilă.
aip_7580

Ce-ți mai rămâne de făcut, dacă ai găsit carnetul perfect pentru tine, e să-l accesorizezi cu instrumentele de scris potrivite, nu-i așa?
Și nu știm alții cum sunt, dar noi nu prea putem rezista rollerelor colorate. Să fie bleu ciel, albastru marin, să fie verde?
aip_7787

aip_7793

Beauty comes in all shapes and sizes. Așa stă treaba și cu markerele permanente, pe care le poți descoperi în mai multe variante de culori, texturi și grosimi ale tușei lăsate pe hârtie.
Linierele de 0.5 și 0.7 mm se țin și ele tare din urmă, mai ales că le poți folosi atât pentru desen, cât și pentru caligrafie.
aip_7794

Drawing & painting
Altă gamă care ne-a entuziasmat și pe care vrem să ți-o arătăm musai, dacă ești pasionat de arte vizuale, este cea a caietelor și mapelor pentru desen și pictură. Pentru că e esențial să ai la îndemână formatul care te avantajează și hârtia potrivită pentru tehnica pe care o folosești.

Poți alege între mape A4+ de 150 g sau 160 g, cu 10 sau 25 de file.
aip_7766

… sau albume A4 cu arc, pentru desen, cu 30 de file de 150 g.
aip_7758
Iar dacă pictezi în acuarelă, orientează-te spre mape cu hârtie specială, de 240 g, potrivită pentru această minunată tehnică. Ca fiecare picătură de culoare pe care o așezi cu grijă să capete instantaneu formă, semnificație, emoție.

Poți să experimentezi cu aceste mape A4 cu 20 de file de 240 g.
aip_7754

Sau poți să jonglezi cu un format redus, cu 12 file A5 de 200 g, prinse practic cu arc.
aip_7749

Te-am pus pe gânduri? Te-ai decis cum întâmpini noul început de toamnă?

Suntem siguri că ți-am transmis și ție din bucuria cu care noi primim acest septembrie ce vestește noi și noi planuri.
Desigur, te sfătuim să ții pe aproape, pentru că avem o mulțime de idei și resurse care să te ajute să transformi în oportunitate orice clipă de inspirație!

Cu drag,
Klipa