Atelierele creative Klipa – primavara 2016

Print

Nici nu s-a incalzit bine afara si noua ne zburda gandul la primavara. Avem totusi motive foarte bine intemeiate, legate de pregatirea atelierelor creative din perioada februarie-aprilie. Asadar, incepem o noua sesiune de ateliere cu tematici diverse astfel incat particiantii plini de energie creativa sa poata veni la toate. O parte din voi stiti, o parte aflati acum, atelierele se adreseaza persoanelor care doresc sa se detaseze de cotidian si sa invete lucrul cu hartia sau sa exploreze tehnici noi. In atelier veti avea pregatite toate materialele pentru realizarea creatiilor, cat si indrumarea trainerului nostru, Andra.

Programul atelierelor:
6 februarie: Floare stelara
13 februarie: Decoratiune mobila cu inimioare
20 februarie: Felicitari si martisoare – scrapbooking
5 martie: Litera decorativa cu flori de hartie
19 martie: Ghirlanda decorativa cu flori si frunze
2 aprilie: Pom-poms Deco
16 aprilie: Felicitări Paste – scrapbooking

Cateva informatii importante:
– ora de incepere: 10.30 (va sfatuim sa ajungeti pana in ora 10.20 pentru a avea timp de acomodare, ceai si cafea)
– atelierele se desfasoara la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr.1, Iasi.
– numarul de participanti este limitat, la un atelier pot participa maxim 10 persoane
– inscrierile se fac prin plata taxei de participare in avans la magazin sau online (in cazul in care nu va prezentati la atelier nu veti primi contra-valoarea taxei inapoi deoarece ati tinut locul blocat)
– taxa de participare la atelier este de 25 lei
– atelierele se adreseaza adultilor si adolescentilor cu varsta minima de 12 ani.
– creatiile realizate de voi la atelier intra in costul taxei de participare, le puteti lua acasa – nu veti avea alte costuri suplimentare.

Va rugam sa ne contactati pentru inscrieri pe email la contact@plicuricolorate.ro, telefon 0758628285 sau direct la magazinul Klipa din Stradela Silvestru nr. 1, Iasi.

In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la magazin sa achitati taxa de participare, puteti folosi modalitatea de plata online prin Paypal sau CARD de mai jos, dar numai dupa ce aveti confirmarea locului disponibil prin email sau telefon. Plata atelierului se va face cel tarziu joia dinaintea atelierului.


Numar participanti
Nume Participant
Va asteptam cu drag sa va inscrieti la atelier sa ne cunoastem sau sa ne revedem!

Cu simpatie,
Elena