Atelier: Coronita de toamna

Afis Coronita_Klipa

Ne bucuram in continuare de culorile toamnei cu un nou atelier dedicat ei, mai ales acum, cand orasul e plin de frunze in nuante calde. La acest atelier vom crea o cronita cu frunze si flori in care am adaugat accente specifice perioadei prin forma si culoare. Trainerul nostru, Andra, a ales forme diferite, deci acest atelier este unul destul de divers. Veti invata cum sa creati modele noi de flori si cum sa le asezati pe coronita in armonie cu celelalte elemente.

Cateva informatii importante:
– data atelierului „Coronita de toamna”: sambata, 31 octombrie
– ora de incepere: 10.30 (va sfatuim sa ajungeti pana in ora 10.20 pentru a avea timp de acomodare, ceai si cafea)
– atelierul se desfasoara la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr.1, Iasi.
– numarul de participanti este limitat, la un atelier pot participa doar 10 persoane
– inscrierile se fac prin plata taxei de participare in avans la magazin sau online (in cazul in care nu va prezentati la atelier nu veti primi contra-valoarea taxei inapoi deoarece ati tinut locul blocat)
– taxa de participare la acest atelier este de 25 lei
– atelierul se adreseaza adultilor si adolescentilor cu varsta minima de 12 ani.
– creatiile realizate la atelier intra in costul taxei de participare, nu veti avea alte costuri suplimentare.

Va rugam sa ne contactati pentru inscrieri pe email la contact@plicuricolorate.ro, telefon 0758628285 sau direct la magazinul Klipa din Strada Silvestru nr. 1, Iasi.

In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la magazin sa achitati taxa de participare, puteti folosi modalitatea de plata online prin Paypal sau CARD de mai jos, dar numai dupa ce aveti confirmarea locului disponibil prin email sau telefon. Plata atelierului se va face cel tarziu joi, 29 octombrie, ora 18.00.


Numar participanti
Nume Participant
Ne vedem la atelier!

Cu simpatie,
Elena