Atelier: Umbrela Shabby Chic

Umbrela Shabby Chic Klipa

A venit timpul sa ne adunam in atelier asa cum stim noi, intr-o atmosfera relaxanta, prietenoasa, cu dorinta de a invata ceva nou si a ne crea propriile decoratiuni. Deschidem astfel sezonul atelierelor creative de toamna-iarna cu Umbrela Shabby Chic.

Am ales sa facem aceasta decoratiune observand interesul participantilor de la atelierele anterioare pentru mobile. Este un model de decoratiune elegant care poate fi agatat in living, bucatarie, camera copilului, poate si la birou, o sala de conferinte mai neconventionala, o cafenea, mai exact oriunde va imaginati ca v-ar placea sa il vedeti. Ce ne place iarasi la el, este faptul ca la o simpla adiere incepe sa se miste usor si astfel devine mai prezent iesind din zona decoratiunilor statice, prinde viata.

Pentru cei care nu au mai participat la atelierele Klipa si poate nu au curaj va sfatuim sa incercati, deoarece veti fi surprinsi de indemanarea ascunsa la care tineti cu atata modestie. Andra, trainerul nostru are un farmec aparte si veti vedea ca intr-un mediu creativ totul devine posibil. Tinem foarte mult ca atmosfera atelierului sa fie una creativa, o experienta unica pentru fiecare, un dar pe care ni-l oferim noi insine intr-o zi simpla de weekend.
Puteti citi mai multe impresii despre atelierele Klipa aici: Atelierele creative Klipa

Cateva informatii importante:
– data atelierului „Umbrela Shabby Chic”: 24 octombrie
– ora de incepere: 10.30 (va sfatuim sa ajungeti pana in ora 10.20 pentru a avea timp de acomodare, ceai si cafea)
– atelierul se desfasoara la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr.1, Iasi.
– numarul de participanti este limitat, la un atelier pot participa doar 10 persoane
– inscrierile se fac prin plata taxei de participare in avans la magazin sau online (in cazul in care nu va prezentati la atelier nu veti primi contra-valoarea taxei inapoi deoarece ati tinut locul blocat)
– taxa de participare la acest atelier este de 25 lei
– atelierul se adreseaza adultilor si adolescentilor cu varsta minima de 12 ani.
– creatiile realizate la atelier intra in costul taxei de participare, nu veti avea alte costuri suplimentare.

Va rugam sa ne contactati pentru inscrieri pe email la contact@plicuricolorate.ro, telefon 0758628285 sau direct la magazinul Klipa din Strada Silvestru nr. 1, Iasi.

In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la magazin sa achitati taxa de participare, puteti folosi modalitatea de plata online prin Paypal sau CARD de mai jos, dar numai dupa ce aveti confirmarea locului disponibil prin email sau telefon. Plata atelierului se va face cel tarziu joi, 22 octombrie, ora 12.00.


Numar participanti
Nume Participant
Va asteptam cu drag sa va inscrieti la atelier sa ne cunoastem sau sa ne revedem!

Cu simpatie,
Elena