Ghrilande Candy pentru o vară sweet

Vara aceasta ne-am accesorizat cu ghrilande, rozete, pom-poms și flori în culori dulci inspirate de înghetă, bomboane, cupcakes, mai exact de tot ce se găsește bun pe masa unui Candy Bar.
Cu o categorie plină de Accesorii Party ne prezentăm la petrecerile celor mici, dar și pentru petreceri tematice și nunți vesele, unde dulciurile sunt nelipsite.

Așadar, începem prezentarea noii colecții cu Ghirlanda Party Candy Bar – culori candy.
Ghirlanda are 6 culori pastelate, iar literele sunt predecupate pe carton alb dantelat.

Ghirlanda Candy Bar

In caz că e prea sweet pentru petrecerea voastră, am pregătit încă două variante, una pe roz pastel și cealalt pe bleu pastel.
Ghirlanda Candy Bar_roz Ghirlanda Candy Bar_bleu

Pentru un decor plin, mai ales daca ați decis să amenajați peretele din spatele Candy Bar-ului aveti nevoie de mai multe decorațiuni. Noi vă propunem ghirlandele cu stegulete și cercuri mici:

Ghirlanda party triunghiuri Candy Ghirlanda party cercuri Candy

Un alt decor, colorat, dar și cu o eleganță aparte este cel cu rozete și ghirlande cu ciucurași. De la simplu la complex, variantele din care puteți alege sunt multiple. Am creat seturile astfel încât nuantele să se potrivească între ele indiferent cum le mixați.

Ghirlandă ciucurasi Candy Deco:
AIP_6893-2

Set rozete party roz pastel:

AIP_6897

Ghirlanda ciucurași sweet pink:

AIP_6887

Set rozete party auriu cu buline:

AIP_6894

Ghirlanda ciucurași blue dream:

AIP_6889

Set rozete party mint:

AIP_6896
Toate decorațiunile prezentate mai sus sunt create în atelierul Klipa, iar gama de culori din care le putem face este foarte largă.

Ne plac comenzile speciale și îndrăznețe!

Cu drag,
Elena