Noi ateliere creative – Klipa

Chiar dacă iarna ne-a lăsat într-o stare de oarecare amorțeală,  o combinație de puțin frig, cu ceva mai multă mâncare și un strop de vacanță 😉 , nici nu se termină bine ianuarie și simt miros de primăvară și parcă deja îmi vine un chef nebun de-a ieși din casă și a face o mulțime de lucruri! Simțiți și voi la fel? Dacă da, avem vești bune! Klipa lansează noul set de ateliere creative pentru adulți și vă dă, astfel, cel mai frumos motiv de-a ieși din casă!
Pom-poms Klipa

Entuziasmul nostru e cu atât mai mare cu cât experiența atelierelor de anul trecut a fost una extraordinară! Am văzut cum participanții noștri, pe parcursul atelierelor încep să uite de griji și de responsabilități și intră în atmosfera colorată și magică de la Klipa. Bucurie, curiozitate, dorinta de a realiza ceva inedit,  vin una dupa alta pe masura ce descoperă cât de simplu este să mânuiești hârtia și câtă împlinire îți aduce lucrul creat de tine. 

„Atelierele Klipa reprezintă pentru mine o evadare într-o nouă dimensiune a realității, în care creativitatea, arta, frumosul, sensibilitatea se redescoperă în spiritul meu, făcându-mă să uit de rigorile job-ului sau ale altor activități cotidiene impuse sau nu. Deasemenea, sunt un mod binevenit de socializare cu persoane deosebite într-un ambient extraordinar de plăcut.”, Geanina, medic dentist, 40 de ani.
Atelier mobile Klipa

„Atelierele Kilpa mi-au intărit încă o dată convingerea că bucuria vine din lucrurile simple. Am învățat să mă bucur de o floare de mac..din hartie, să creez o atmosferă de sărbatoare în  casa mea cu un..pom pom,să îmbrac cadourile în dragoste însoțite de mesaje frumoase. Am simțit la voi caldura, generozitate și voie bună. M-am redescoperit într-un fel pentru că mereu m-am considerat stângace în ale handmade-ului..am descoperit că nu contează să iasă perfect,contează să fie cu suflet..”, Mirabela, 31 de ani, profesor de limba engleză.
Atelier flori din hartie  Klipa

„Dacă aș putea să dau un sfat (chiar și în ciuda vârstei mele), acela ar fi să veniți fără ezitare la atelierele Klipa! Nu căutați recomandări în cuvintele celor care deja au fost, ci încercați!…iar dacă deja ați încercat, continuați! Viața noastră are nevoie continuă de îmbunătățiri și de cât mai multe zâmbete! Aici veți găsi mereu oameni surâzători, inspirație în orice lucru și mai ales prăjituri extraordinar de delicioase!”, Alexandra, elev, 15 ani.
Atelier mobile Klipa

Încă de la început, ne-am dorit ca atelierele noastre să fie un loc de evadare din cotidian, un loc prietenos în care să ne întâlnim, să socializăm și să ne amintim împreună că frumusețea vieții stă în lucrurile simple. Pentru noi, nu calitatea produsului final e cea mai importantă (deși, cu puțină practică, oricine poate ajunge la un rezultat destul de bun), dar calitatea timpului petrecut împreună și bucuria de a crea singuri niște obiecte frumoase, vesele, pe care de cele mai multe ori participanții noștri le iau acasă și le pun la loc de cinste, ca mărturie că frumosul ne e atât de la îndemână!

Cea care face ca atelierele să fie și mai atractive este Alexandra Petcu, trainerul nostru. Cu Alexandra colaborăm din noiembrie anul trecut și în continuare suntem fascinați de pasiunea și îndemânarea cu care dă viață hârtiei. Alexandra a absolvit Facultatea de Arte plastice și Design, specializarea design interior; îi place culoarea galben și decorurile pentru petreceri cu ghirlande și pom-pom-uri. Ii plac mult si felicitarile pentru ca se pot realiza intr-o mie de feluri prin tehnica scrapbooking; ii plac florile, posterul de perete anti bad vibes si pom-pom-urile agatate de lustra care ii decoreaza camera. Iar nouă ne place veselia ei și ușurința cu care abordează orice nou tutorial.
Alexandra - atelier pom-poms Klipa

Așadar, iată programul atelierelor noastre:

21 februarie – Felicitari primavaratice si martisoare prin tehnica scrapbooking, 20 lei/pers.

23 februarie – 6 martie – Atelier deschis de martisoare si felicitari (luni-vineri), 15 lei/intrare/pers.

07 martie – Coronita deco din flori de hartie, 30 lei/pers.

21 martie – Party Deco: Pom-poms din hartie de matase, 25 lei/pers.

9 mai – Mobile Deco: soare cu raze colorate , 20 lei/pers.

23 mai – Buchet de maci din hartie de matase, 20 lei/pers.

6 iunie – Party Deco: Pom-poms și flori din hartie de matase, 25 lei/pers.

Atelierele sunt adresate adultilor şi adolescenţilor peste 13 ani.

Participarea se face în ordinea înscrierilor la telefon 0758628285 sau pe e-mail contact@plicuricolorate.ro. Locurile sunt limitate.

În ceea ce privește atelierul deschis de mărțișoare și felicitări, el e menit să vă ajute să oferiți mărțișoare și felicitări cât mai originale, așa că va fi deschis permenant în perioada 23 februarie – 6 martie, în intervalul programului de lucru al magazinului nostru, L –V, orele 11.00 – 18.00. Locurile se vor ocupa in ordinea sosirii.

Atelierele vor avea loc la magazinul Klipa din Iasi, Stradela Silvestru nr.1, pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de email contact@plicuricolorate.ro sau la telefon 0758 628285.
Magazin Klipa