Halloweenul de hartie

Halloween-ul creativ_5-2_res

Fantomiţe, dovleci fandosiţi din hârtie de mătase şi mânuţe speriate de atâta creativitate se pot face la atelierul ,,Halloweenul de hârtie”.

Conditiile de participare nu-s prea aspre, el se adreseaza copiilor între 6 şi 12 ani, cărora le place să mânuiască hârtia, foarfecele şi lipiciul şi să facă lucruri minunate cu ele. Atelierul se adresează în acelaşi timp şi copiilor mai mici de 6 ani care pot participa însotiţi de unul dintre părinţi, ajutandu-i să-şi dezvolte creativitatea şi nu numai, iar părinţilor le oferă ocazia de a petrece puţin timp de calitate cu micuţii lor.

Atelierul ,,Halloweenul de hârtie” va avea loc sâmbătă, 25 octombrie, începând cu ora 10.30 având o durată de o oră jumătate, cu o taxă de participare de 15 lei. În costul atelierului întră materialele, iar micuţii îşi iau creaţiile acasă.

Acest atelier deschide seria de Ateliere Klipa pentru copii, urmatoarele organizându-se după cum urmează:
15 noiembrie 2014 – Decupăm şi colorăm o căsuţă
29 noiembrie 2014 – Atelier cu fulgi de nea
13 decembrie 2014 – Decoraţiuni 3D de Craciun
20 decembrie 2014 – Felicitări de Crăciun
10 ianuarie 2015 – Decorăm un calendar pe anotimpuri

Participarea la ateliere se face în ordinea înscrierilor la telefon 0758628285 sau pe e-mail contact@plicuricolorate.ro . Locurile sunt limitate.

Atelierele sunt organizate de Klipa, magazin de papetărie creativă situat în Iaşi, pe stradela Silvestru nr.1 (zona Kaufland – Podu de Piatră).