Nou in magazinul Klipa

Am deschis sectiunea “Nou in magazin” pentru a va prezenta, imediat ce apar, noile produse de pe site-ul Klipa – plicuricolorate.ro. Produsele sunt din diverse categorii, la fel cum sunt si solicitarile clientilor nostri :).

Incepem lista noutatilor cu cel mai simpatic produs, Stampila MORNING FLUFFLES.

August 2014-2

Pentru ca toate stampilele noastre cu pisici au fost foarte apreciate, noua va continua colectia pufoseniilor dragalase.
Aceasta poate fi folosita impreuna cu tusierele permanente Stazon, disponibile in 18 culori.

Daca ati ales sa va protejati copertile caietelor sau cartilor cu folii de plastic, stampila poate fi folosita la decorarea acestora, dar si pe orice alta suprafata neteda din lemn, metal, sticla.

Vreti sa vedeti ce modele de stampile mai sunt in magazin? Accesati aici sectiunea Stampile montate pe lemn.

Daca pregatiti un party pentru o prietena, colega sau pentru un copilut un Set de confetti party va colora Candybar-ul, un cadou, sau spatiul in care se desfasoara petrecerea. Acest set se gaseste acum in 2 dimensiuni: 38mm si 50mm, in acelasi numar si variant de culori.
August 2014-10

Alte doua produse noi care merg impreuna sunt Cutting mat-ul si rezervele pentru Cutitul Craft Easy Handle. Ambele foarte utile pentru cei care lucreaza cu hartia si realizeaza cutii, felicitari si alte forme din hartie si carton.
August 2014-6 August 2014-7 August 2014-5

Un alt produs foarte util este Reinkerul pentru tusiera Stazon de culoare neagra. Fiind cea mai utilizata tusiera din gama de tusiere permanente StazOn am considerat necesara prezenta acestui produs in magazin.
August 2014-3

Pentru iubitorii de stickere avem vesti roz :P. Noile stickere in forma de inima si cerc pentru sigiliu plic au culoarea fuchsia. Acestea merg impreuna cu plicurile roz pastel, mov, alb sidef, dar puteti incerca o multitudine de variante in functie de cat de indraznet este mesajul sau invitatia din plic.
August 2014-8 August 2014-9

Ne revedem in curand cu noi produse :).

Cu drag,

Elena.