Decor în stil american

fdab8332c093b1586a5a275faacd4c54

Există un eveniment în viața noastră pe care toți, și mai ales toate, ni-l dorim spectaculos, de poveste, mirobolant, de neuitat și de neegalat! Așa arată visul! Pentru că apoi vine partea pragmatică în care descoperim fie că florile pe care ni le dorim nu sunt înflorite la data la care am fixat evenimentul, fie că ideea noastră unică a fost pusă deja în practică de nenumărate ori sau, și mai frumos, decorul splendid pe care ni-l imaginăm până în cel mai mic detaliu ne-ar costa cât o excursie în Coasta de Azur! Desigur că despre nuntă vorbim! 🙂

Din fericire, creativitatea e un izvor nesecat și există în lumea asta acești oameni care vin mereu și mereu cu idei noi, frumoase, surprinzătoare și…nu întotdeauna scumpe! Acele idei care te fac să zici „Wow” înainte să realizezi ce e de fapt ceea ce vezi! Și cum ne place să aruncăm câte-un ochi pe la cei mai creativi dintre creativi, am descoperit cateva variante de decor ce au la bază….hârtia de mătase. Florile din hârtie de mătase, mai exact! 🙂

1451344_1456102291282940_337747766_n

Prin multitudinea de modele pe care le putem face și mai ales prin nenumăratele nuanțe pe care le putem combina se pot obține efecte absolut spectaculoase! Florile de mătase nu sunt dificil de realizat, le puteti face chiar voi, cu ajutorul domnisoarelor de onoare, desigur! Pentru florile din hartie de matase puteti incepe prin a va inspira din ideile noastre de pe blog.

2f2fab089a91185114c3e6dd7f524d48

Culorile le puteti combina dupa cum visati! Hartia de mătase este foarte ofertanta cand vine vorba de nuante! Credem ca cel mai greu nu va fi sa gasiti o nuanta frumoasa, ci sa alegeti una, dintre o multime de variante! Culoarea cea mai in trend anul acesta este Radiant orchid, asadar puteti construi un decor pornind de la hartia de matase in aceasta nuanta!

Ghirlandele din hârtie de mătase pot fi, de asemenea, de efect in realizarea unor decoruri deosebite, asa cum sunt cele de mai jos.

ghirlande

Pentru un efect absolut spectaculos puteti opta pentru Pom-poms! Nu stiti cum se face? Nu-i nimic! Nu e deloc greu, iar pe blogul nostru aveti modele care va pot inspira! De asemenea, mai jos aveti un decor deosebit de frumos pe care il puteti reproduce folosind hartie de matase roz pastel, roz fuchsia si vanilie  sau puteti achiziţiona direct ghirlandele şi apoi le combinaţi în funcţie de tema evenimentului.

df4ce331e0c9c5c57ba2fc7e94590645

Ce ziceti, decorurile din hartie de matase se afla acum printre optiunile voastre de decor pentru nunta de vis? In speranta ca ideile noastre v-au trezit interesul, va incurajam sa va lasati imaginatia sa zboare! Aceste sugestii pot fi doar o mica scanteie de la care sa porneasca idei indraznete si, cu siguranta, unice, pentru nunta voastra! Important e ca rezultatul sa fie pe sufletul vostru si, la final, sa puteti spune ca ati avut…o nunta de poveste!

Pe curand!

Echipa Klipa