Plicul cu interior colorat

Atunci cand vorbim de plicuri, ne gandim la vesti frumoase, nu-i asa? Bine, exceptandu-le pe cele care ne aduc facturile lunare, dar nu discutam despre ele aici! 🙂

Fie ca aduce o invitatie de nunta, o felicitare sau o scrisoare de la un prieten vechi, cu siguranta plicul se transforma intr-un curier al emotiilor.

Ei bine, astazi va propunem o idee prin care putem sa potentam aceste emotii. Mai exact, haideti sa-i facem pe cei dragi sa zambeasca înainte inca de-a deschide invitatia, sau felicitarea sau scrisoarea. Pentru ca e atât de simplu! In plus, tutorialul de astazi nu doar e foarte usor de realizat, dar ne ofera posibilitati nelimitate de a personaliza un plic dupa pofta inimii.

interior plicuri

Avem nevoie de:

Plicuri

Lipici sau banda dublu adeziva

Foarfece

Coli de hartie cu modelul preferat

Creion

Pasul 1:     Alegeti hartia cu care vreti sa personalizati plicurile. Poate fi cu flori, cu inimioare sau orice model credeti ca ar completa mai bine mesajul din plic. În cazul în care acestea sunt pentru invitații și felicitari, puteti chiar sa le asortati culoarea și stilul de hârtie cu stilul invitațiile sau felicitarilor.

pasul 1

Pasul 2:    Intindeti hartia ajutandu-va de unele greutati ca sa o pastrati dreapta, mai ales dacă a fost rulata. Conturati usor cu creionul în jurul partii de sus a plicului, precum și părțile laterale. Puteti face acest contur pe dosul hartiei, ca sa nu ii stricati aspectul. Taiati hartia in partea de jos mai scurta decat plicul cu 1-2 cm pentru a o putea pozitiona mai usor.

pasul 2

Pasul 3:     Mergeți mai departe și aplicati lipici pe toata partea din spate a hartiei colorate și apoi puneți-o cu grijă în plicul cu marginea hârtiei chiar sub partea lipicioasa de pe acesta.  Neteziti putin ca sa fiti siguri ca s-a fixat.

pasul 3

Acum aveți un plic elegant si rafinat, gata sa-i surprinda placut pe cei dragi!

Multumim http://gentandbeauty.com pentru inspiratie!

Sa aveti spor!

Cu drag,

Klipa