Decor cu inimioare

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ajungi acasa si sa gasesti un perete intreg plin de inimioare? Sau cum ar fi sa vina iubitul tau acasa si sa gaseasca o astfel de surpriza?:) Sincer acum, ar fi o declaratie de dragoste care nu mai are nevoie de nici un cuvant in plus ca sa te impresioneze! Ei bine, considerati-o o idee pentru sarbatoarea de Sf. Valentin care se apropie, pe langa cea cu surprizele din plic pe care v-o propuneam in urma cu cateva zile!

wall-of-paper-hearts

Pe cat de spectaculos e efectul, pe atat de simplu este de realizat!

Iata de ce aveti nevoie:

Hartie sau carton

Foarfece

Lipici sau banda dublu adeziva

Puteti taia propriile forme de inimioare sau printati si decupati formele sablon deja create, ceea ce e mai rapid si necesita mai putin efort.

Descarcati gratuit paginile cu inimioare aici.

Puteti face inimioarele de carton in timp ce va uitati la televizor sau vorbiti la telefon cu o prietena de departe:). Puteti sa le lipiti temporar pe perete sau pe usa sau sa le lipiti permanent pe o placa (sau pe un carton, ceva plat) pentru a obtine postere tridimensionale pentru pereti.

sheet-of-hearts

Acestea sunt facute din forme traditionale de inimioare, cu o mica taietura in partea din mijloc.

Pentru a face dintr-o inimioara plana ceva tridimensional, rulati marginile interioare  ale celor doua arcuri de cerc in spate cu propriile degete, pentru a incepe sa-i dati forma. Exact ca in imaginea de mai jos!

pinch-heart

Adaugati apoi putin lipici sau o banda cu lipici care sa uneasca cele doua margini (muchii). Strangeti apoi cele doua muchii (apropiati-le) din spate, fortand partea din centru sa se ridice (sa devina bombata) in mod natural.

glue

Cand muchiile sunt lipite impreuna, inimioara capata o forma 3D.

front-of-heart

Odata ce ati lipit muchiile, puteti sa apasati inspre interior, sa obtineti o forma atat de arcuita pe cat doriti.

pile-of-paper-hearts

Si continuati astfel sa faceti cate inimioare incap pe peretele vostru, sau cate credeti ca sunt necesare ca sa transmiteti toooata dragoastea voastra in acest mod inedit!:)

Noi multumim http://www.handimania.com/ si http://howaboutorange.blogspot.ro/ pentru inspiratie iar voua va dorim spor si rezultate cat mai spectaculoase!:)

Pe curand!

Klipa