Betisoare pentru candy bar

Acum ca sarbatorile de iarna au trecut si au luat cu ele stralucirea ghirlandelor si a beculetelor colorate, ne putem relua in voie rutina cea de toate zilele, nu-i asa? Dar haideti sa nu facem asta! Ce-ar fi sa strecuram, printre rezolutiile de inceput de an, ideea de a da cate putina culoare momentelor obisnuite din viata noastra? De exemplu, astazi am venit  cu o idee dragalasa despre cum sa inveselim o simpla gustare: un sandwich, o portie de clatite sau…chiar o bautura preparata in casa!

diy-sandwich-picks-600x399

Stiti scobitorile acelea cu hartie la unul din capete, pe care le gasiti de obicei infipte in gustarile din fast-food? Sunt extreme de simplu de facut si nu aveti nevoie de foarte multe materiale pentru a le realiza.

diy-party-food-picks-600x399

Mai exact, aveti nevoie de:

Scobitori

Hartie de matase

Foarfece de franjurare

Lipici

Cum se realizeaza:

Taiati fasii de hartie de matase; fiecare ar trebui sa aiba cam 10 cm lungime si 2,5 cm latime. Franjurati fasiile, puteti sa le puneti una peste alta ca sa mearga mai repede.

img stick

Puneti un strat foarte ingust de lipici de-a lungul lungimii fasiei de hartie franjurata (pe partea nefranjurata, ca in imagine). Puneti scobitoarea la un capat si infasurati hartia in jurul sau pana se termina.

img stick_2

Scuturati (infoiati) hartia, astfel incat sa se amestece franjurile  si…e timpul pentru masa! 🙂

diy-fringe-food-picks

Folositi aceste betigase pentru mini-sandwich-uri, gustari sau mini-clatite( aici se potrivesc cel mai bine!), aperitive, briose si lista poate continua!

Noi multumim http://www.studiodiy.com pentru inspiratie iar voua va dorim un an colorat si plin de zambete!

Pe curand,

Klipa