Suportul creioanelor colorate…de bucurie

Astazi va propunem un tutorial pe cat de simplu, pe-atat de simpatic si placut!  Si cand spunem placut ne referim atat la rezultatul final, dar si la drumul pana acolo. Stim ca cei mici se plictisesc foarte repede de jucarii, penare, lucruri pe care le folosesc zi de zi; mai stim de asemenea ca a veni de fiecare data cu noutati poate fi costisitor si uneori, o adevarata provocare, asa ca avem o idee care nu o sa va coste foarte mult, dar suntem destul de siguri ca piticilor vostri le va placea la nebunie: va propunem sa realizati un suport pentru pensule sau creioane colorate cu initiala lor!

Avem nevoie de urmatoarele materiale:

-recipiente reciclate de sampon/gel de dus

-patent

-cui

-foarfeca

-creion

banda adeziva colorata Klipa

sfoara de canepa Klipa

materiale
Cum procedam?

Pasul 1: – dupa ce am spalat bine recipientele, dezlipim etichetele si apoi le decupam dupa o forma dorita

pas1

Pasul 2: – cu creionul punctam unde vom face gauri astfel incat sa formam literele/ initialele copiilor

pas2

Pasul 3: – cu patentul tinem cuiul la incins folosind o lumanare sau la flacara aragajului (sugestie – lumanarea innegreste cuiul lasand urme pe plastic, flacara pe gaz de la aragaz nu o face)

pas3

Pasul 4: – introducem sfoara de canepa prin gauri astfel incat sa formam literele/ initialele copiilor

pas4

Pasul 5: – ne jucam cu banda adeziva colorata si decupand diverse forme putem face flori, inimioare si alte modelase dragute

pas5

Iata rezultatul! Vesel, unicat si, mai ales, personalizat! Noi credem ca pentru o bucata de vreme copiii vostri vor fi captivati si nu isi va dori mai mult!:)

suport1

Ce ziceti, incercati ? Sugestia noastra este sa ii implicati si pe copii in micul atelier creativ ! Vor fi bucurosi sa va jucati impreuna cu ei si cu siguranta vor aprecia si mai mult rezultatul!:)

Acest tutorial a fost creat in colaborare cu prietena noastra Vixyblu, careia ii multumim. Aici veti gasi toate creatiile minunate realizate de ea: http://vixyblu.blogspot.ro.

Cu drag,

Klipa

www.plicuricolorate.ro