Decor colorat cu evantaie!

Ce te faci cand te-apuca un dor de schimbare (pentru ca stim ca ni se intampla, mai ales noua, femeilor !) si te uiti prin casa si iti dai seama ca mobila nu poti s-o schimbi asa, de azi pe maine, si covorul se asorteaza cu mobila, si perdelele cu covorul, si draperiile cu perdelele…si asa mai departe? Ei bine, ce zici de evantaie din hartie colorata ? Sunt extrem de simplu de facut si, in acelasi timp, de mare efect !

accordion-burst-diy

Pentru un evantai ai nevoie de trei straturi de hartie. Poti folosi hartie de matase   roz, portocaliu si roz fuchsia combinata cu hartie sidefata si hartie transparenta. Desigur, combinatiile si de hartie si de culori le poti alege dupa pofta inimii !

Primul pas : pliezi cele trei straturi de hartie separat sub forma unui acordeon ;

Pasul 2 : decupezi marginile sub forma unui triunghi la dimensiuni diferite pentru a nu se suprapune exact ;

Pasul 3 : suprapui si lipesti straturile din mijloc impreuna si desfaci in partea cealalta.

accordion-burst-diy-2

Ceea ce a iesit e o explozie de culori care cu siguranta te vor scoate din plictiseala si, mai mult, nu vor trece neobservate de musafiri ! Acum nu-ti ramane decat sa gasesti cele mai bune locuri din casa unde sa le plasezi astfel incat sa obtii efectul maxim ! Desigur, nu uita sa pui unul si pe masa ! Cu sau fara musafiri, meriti sa te bucuri in orice moment de un decor vesel si frumos la tine  acasa!

accordion-bursts

Deci ce zici ? Asa-i ca te gandesti sa redecorezi ?:)

Multumiri pentru inspiratie www.bloglovin.com

Pe curand !

www.plicuricolorate.ro