Caietul meu colorat cu…stampile

Nici n-am simţit când a trecut vara asta! Iată-ne în prag de toamnă, anotimp care, nu ştiu ţie, dar noua ne e tare drag! Şi dacă a venit toamna ne pregătim de şcoală, nu-i aşa? Ne-am gandit noi!:) Aşa că am găsit câteva idei foarte drăgălaşe pentru a „îndulci” începutul şcolii pentru cei mici!  Fă-i cadou micuţului tău un carneţel personalizat cu ce ştii că îi place lui mai mult şi mai mult sau, şi mai bine, provoacă-l la o sesiune creativă de personalizat caietele după pofta inimii, şi-apoi să vezi cu câtă plăcere îşi va face temele tot anul!:)

il_570xN.386492880_6bx3

De ce materiale ai nevoie pentru micul atelier?

  • ştampiluţe din lemn cu diferite modele
  • un caiet cu pereţii simpli, fără desene sau un carneţel de buzunar
  • un creionaş
  • un sac de muselină refolosibil
  • stickere şi tuş în ce culori doriţi voi

Dacă nu ai pe-acasă produsele prezentate mai sus, îţi sugerez să arunci un ochi  pe www.plicuricolorate.ro sau dacă eşti în Iaşi, vino să le alegem împreună la magazinul Klipa din Şoseaua Arcu nr. 2A.:)

După ce am făcut rost de toate „ingredientele”, să ne apucăm de treabă! În funcţie de preferinţe, poţi alege să foloseşti seturi de câte 2 ştampile, ca în modelul acesta

il_570xN.482968735_edco

sau poţi inventa motive noi, folosindu-te de modelele noastre.

1012447_507620805972721_1439380391_n

Desigur că entuziasmul poate merge mai departe şi puteţi pregăti şi un cadou personalizat pentru colegul de bancă, nu-i aşa? Pentru că, să fim serioşi: e adevărat că nu prea ne plac temele, dar abia aşteptăm să povestim de prin vacanţă cu colegii de clasă!:)

Îi mulţumim lui Milly pentru inspiraţie şi celor mici le dorim un an colorat şi cu rezultate frumoase!

www.plicuricolorate.ro