Stegulete din banda adeziva decorata

stegulete_BD_1

Abia asteptam acest moment…sa ne jucam cu banda adeziva decorata. Primul tutorial este unul extrem de simplu, defapt cam tot ce lucrezi cu banda adeziva din hartie este usor de facut pentru ca se lipeste si se dezlipeste, astel incat poti gresi…si iar gresi…plus ca ai 10m de banda care parca nu se mai termina… Astazi va voi arata cum se fac steguletele, dar aria de aplicatie a benzii adezive decorate este foarte larga, se decoreaza cadouri, felicitari, caiete, borcane, sticle, poti scrie pe ea si chiar interveni cu culoare daca simti nevoia.

Uite cum se fac steguletele:
stegulete_BD_2
Ai nevoie de: foarfeca, bete de frigarui sau scobitori, banda adeziva decorata pe care o gasesti aici.


stegulete_BD_3
Partea cea mai grea este sa iti alegi modelele de banda, restul se face mai mult decat repede :). Tai o bucata de 7-8cm de banda si pozitionezi batul la mijlocul ei.


stegulete_BD_4
Lipesti banda peste bat, cu grija, astfel incat sa suprapui exact cele doua parti. Chiar daca una din parti va fi mai lunga, nu e o problema se va taia la pasul urmator.

stegulete_BD_5
Decupezi in forma de V spre de la colturi spre interior. Ai terminat :). Acum il poti incepe pe urmatorul…si tot asa pana ajungi la 1000…:P

Indiciu: poti folosi si o sfoara si sa prinzi steguletele de ea, astfel vei obtine o ghirlanda… 🙂

Duminica frumoasa si creativa!

Cu drag,

Elena.