Ouă de Paște zburlite

Ne plac ouăle roșii, cozonacul, drobul și toate bunătățile care vin împreună cu Sărbătorile Pascale, dar dacă suntem iubitori de craft ne facem loc în programul nostru încărcat dinainte de sărbători si de câteva decorațiuni pe care să le punem pe masă, la geam, poate chiar să le și oferim cadou prietenilor…Decorațiunile pe care vi le propunem astăzi se numesc: Ouă de Paște zburlite 🙂

oua de paste zburlite

Ingrediente: vaze foarte mici din ceramică, bețe de frigărui, burete pentru aranjamente florale, ouă pentru craft, hârtie de mătase colorată tăiată în pătrățele mici, o foarfecă și lipici.
Timp de lucru: aproximativ 45 minute.

egg topiary easter craft how to make supplies

Pasul 1: Taie o bucată mică de burete pentru flori și umple cu ea vasul de lut. Ai grijă să fie tăiată astfel încât să nu iasă ușor din vas. Deasupra, pentru a nu se vedea buretele poți lipi fâșii de hârtie de mătase sau ce ai la îndemână.

easter-egg-topiary-craft-how-to-step-2

Pasul 2: Înfige bățul de frigăruie în ou până la vârful din interior și dacă vrei să fii sigură ca e stabil pune un punct de silicon cald.

easter-egg-topiary-craft-how-to-step-3

Pasul 3: Toarnă puțin lipici într-un capac. Înfășoară una din bucățelele de hârtie de mătase în jurul capătului neascuțit al bățului de frigărui, înmoaie în lipici, nu foarte mult și apoi prinde de ou. Continuă până când ai acoperit întrega suprafață a oului. Vei avea nevoie de o mică pauză când ai ajuns la jumătatea oului pentru uscare. Apoi continuă.

Este un tutorial amuzant și atractiv pe care il puteți lucra împreună cu copiii.

Sărbători fericite!

Elena.